Androvics László: Tuning a teljes audio vertikumban!

Főleg Audioval foglalkozom, de egyéb elektromos, elektronikai kütyüket is szívesen ápolgatok. Hangszóró gyártogatásról, tuningolásról és az ezt kiszolgáló teljes audio spektrum (mikrofon, erősítő, kábel, stb.) minőségjavításáról vagyok elhíresülve.

tesla_kupac.jpgHangszóró javítás: leégett, torz, zörgős vagy teljesen süket hangszórók eredeti vagy jobb állapotba hozhatók.

 


teslakbol_kijott.jpg

Minden hangfal tuningolható, ami azt jelenti, hogy nagyságrendekkel jobb hang hozható ki belőle, természetesen kisebb anyagi ráfordítással mintha egy árkategóriával jobb hangfalat vásárolnánk.

 

Na mi legyen a végeredmény ? Próbálom érzékeltetni, hogy egy gyári alapállapothoz képest mi várható minőségben. Nehéz anélkül, hogy a technológiai poénokat ne adja ki az ember, na meg a szubjektivitás miatt. Talán úgy lehetne, hogy ha a jelenlegi tudásom a 100% és ebből mennyi épül be a modolás, átalakitás alkalmával: Jó (20-30%), jobb (30-40%), még jobb (40-50%), annális jobb (50-60%), legeslegjobb (60 -70%) - na ez utóbbiból nem sok van. Vagy a helyből felszálló repülőgép ? :-)

Pl. az Audinote legdrágább ferritese (ezüstdrót, nagy mágnes Párizsban 525€/darab, ennél csak az Alnicós drágább 900€/db) lazán adta a 30-40%-ot.

teslak_alakulnak.jpg

Anyámnak csináltam, 2002-ben. Valami lengyel? erősitöhöz. Lehet,hogy az Elizabeth volt ? 1993-as gyártás. Fúr farag magas cseréje 8Ohmosra, hogy többet birjon, a sercegő lemezek nehogy kinyirják. Anyám szanálta lemezjátszóját, meg a Hifijét, és mondta szó szerint vigyem ki a kukába. Eldobtam az agyam. Én azóta is ezt használom - most is ez szól piszok jól a Grundig Tv-émen_ És számtalanszor kölcsönkérték mastert keverni rajta. Mivel sok studió cucot lever. Pl a Hec 45-öt ami gy 3 utas aktiv studió monitornak készült. Kéne csinálni egyet tovább ragozva.

teslam.jpg


Ez is elporladt, mármint a széle. Nem kis meglepetést okozott a hangja a horor áru Highend cucok ellenébe. Elvittem több már akkor létező Audiotorumokba. A kereskedöknek ezúton is köszönöm a kézségét. Nem örűltek az eredménynek. A Vifa mélyhangszorójának képe hátlról a hangszorók között.

preludium_ahogy_jott.jpg

Mondjuk valószinű, hogy a jobbot a balalal felvserélve használták


Na ide megkeressem a KEF aktiv sub képeit.

 


Na a hülyeség ragadós, mert a Videoton magáévá tette a Beag hülye tört előlapos elrendezését.

 

vt_tort_1.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 43
Heti: 152
Havi: 1 248
Össz.: 231 444

Látogatottság növelés
Oldal: Hangfal
Androvics László: Tuning a teljes audio vertikumban! - © 2008 - 2019 - hangszoros.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: vifa hangszóró eladó - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »